Sinds januari 2019 heb ik het keramieken opgepakt. Vooral de combinatie met hout heeft mijn voorkeur.

uit 2019 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Vaasje 1

2021

Een vaasje gemaakt met een zelfgemaakte gietmal met deksel met een barokke tekening erin gemaakt. Op de deksel een prachtige tak. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is nr 1 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt.

Vaasje 3

2021

Vaasje 3 Een vaasje gemaakt met porselein klei in een zelfgemaakte gietmal. Het motief is in een contrasterende kleur geglazuurd en aan het vaasje is een prachtige tak bevestigd. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is nr 3 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt.

Deukjes vaas

2020

Schaal 2

2020

Schaal kool

2020

Schaaltje 1

2020

Snoep Hartjes schaal

2020

Vaasje 2

2020

Vaasje 2 Een vaasje gemaakt met porselein klei in een zelfgemaakte gietmal. Aan het vaasje is een prachtige tak bevestigd. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is nr 2 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt.

Vaasje 4

2020

Vaasje 4 Een vaasje gemaakt met porselein klei in een zelfgemaakte gietmal. Aan het vaasje is een tak als handvat bevestigd. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is geglazuurd door de glazuur naar beneden te laten druipen. Dit vaasje is nr 4 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt.

Vaasje 5

2020

Vaasje 5 Een vaasje gemaakt met porselein klei in een zelfgemaakte gietmal. Aan het vaasje zijn twee takjes bevestigd als handvatten. Bij het vaasje is een " stekelige" huid aangebracht en glanzend wit geglazuurd. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is nr 5 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt.

Vaasje 6

2020

Een vaasje gemaakt met porselein klei in een zelfgemaakte gietmal. Aan het vaasje is een prachtige tak bevestigd. De combinatie van hout en keramiek vind ik prachtig. Dit vaasje is nr 6 van een groep vaasjes van dezelfde gietmal steeds op een andere manier gemaakt. Dit vaasje is in de rakustook gegaan.

Vrouw met te grote jas

2020

Een, van keramiek gemaakte, jonge vrouw met een te grote jas, met in Delfs Blauwe stijl geschilderd 

Waxinelichtjehouder

2020

Vanuit een bolvorm die opengescheurd is, zie je gouden gloed stralen. Helemaal wanneer het waxinekaarsje brand.

Waxinelichtjehouder klein

2020

Vanuit een bolvorm die opengescheurd is, zie je gouden gloed stralen. Helemaal wanneer het waxinekaarsje brand.

Er zat een vogeltje op een tak

2019

Hartjes Schaal

2019

Vaas 1

2019

Vaas 2

2019

Vaas 3

2019