Arianne Bon- van Leeuwen geboren in 1960 te Uden

Arianne  heeft de overtuiging dat Kunst er is om mensen te laten begrijpen in wat voor een prachtige wereld wij leven. De natuur geeft  Arianne energie en is een inspiratiebron. Zij ziet dat in de natuur mooie vormen en beelden ontstaan die eigenlijk al kunstwerken op zich zijn.

Arianne heeft naast topsport op internationaal niveau haar carrière opgebouwd in de gezondheidszorg als activiteitenbegeleidster, clustermanager en coördinerend begeleider met dementerende ouderen en meervoudig gehandicapten. Met haar enthousiasme en inspiratie kan zij de belevingswereld en omgeving laten veranderen die prikkelend werkt, maar ook rust kan bieden. Zij heeft aan de voet gestaan van twee omvangrijke verbouwingen waarin zij de ruimtes heeft gecreëerd en aandacht kreeg voor het werken met kwaliteitsproducten.

In 2005 heeft Arianne op de Vrije Academie Beeldhouw Kunst haar droom vanuit het verleden kunnen verwezenlijken, die zij in 2009 met goed resultaat afronde. Vanaf 2010 assisteert/ doceert zij op diezelfde opleiding en geeft zij beeldhouwlessen.

Vanuit haar jeugd heeft zij veel creativiteit van haar moeder; Adrie van Leeuwen-Gödden, meegekregen die samen met haar al aan het kleien was.  Het ervaren van de rust en de ontwikkeling van het vermogen om te creëren is toen ontstaan.